didsbury builder bungalow kitchen redesign lancaster-18-03lancaster-18-01lancaster-18-04lancaster-18-05

a bungalow remodelled as a contemporary space

Situated in a quiet residential road in Didsbury, this bungalow was ready for a new look. Our client’s brief was simply – “can you do something with this?” We remodelled the entrance hall, living space and kitchen, opening up the rear of the property to take advantage of the garden and bring light into the rear open plan lounge. It was important to the client to be able to move easily between the kitchen and living area and to be able to entertain family and friends in comfort.

We created an appealing, modern layout to suit the needs of a contemporary lifestyle, with a new kitchen, living and dining area, and integrating the existing conservatory to create even more useable space. We also created a separate TV room for family members to escape to, and a small office – all from the existing space. Oak flooring, new lighting and doors created a seamless feel to this lovely family home. A fabulous redesign and a contemporary investment which should add value to the property.